2018-02-08 06:44:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Fülébe juthat egy érdekes pletyka

Napi horoszkóp február 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már a Nyilas jegyében lesz ebédidőben. Törődjön többet azokkal a kollégákkal, akikkel már rég óta együtt dolgozik. Hasznos információkkal szolgálhatnak, de ezeket az ismereteket mindenképpen kezelje nagyon bizalmasan.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Sajnos a bolygók nem tudnak ma segíteni önnek, sem a pénzügyekben, sem a szerelmi ügyekben. Így várakoznia kell, főleg ha nagyobb sikerekre áhítozik. Alkalmas viszont a mai nap arra, hogy elintézze a régóta halogatott hivatalos ügyeket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nincs semmi oka arra, hogy aggódjon. Talán kissé ideges, de ha lassít, akkor minden úgy mehet, ahogyan ön elképzelte. Az ön jegyével szemben álló Mars teszi, hogy úgy érzi, mindenki csak sürgetni akarja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha semmi sem kényszeríti erre, ma lehetőleg ne utazzon sehová. Gond nélkül talál elfoglaltságot magának akár otthon is. A párkapcsolatában készüljön fel a heves vitákra. Jó lenne, ha szó nélkül tudná hagyni a szurkálódó megjegyzéseket.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Sajnos nehezen tud kitérni valaki társasága elől, pedig nagyon irritálja önt az illető. Próbáljon meg úgy pontot tenni az ügy végére, hogy közben elkerülje a gorombaságnak a látszatát is… Fülébe juthat egy érdekes pletyka.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bolygóhalmozódás van a munkáját jelző sorsterületen. Rendkívül különleges megbízatást kaphat. Ahelyett, hogy aggódna, vegye ezt megtiszteltetésnek, egyfajta elismerésnek. Végre megtudhatják a többiek, hogy mire képes!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Ismerje el, hogy mások is hibázhatnak véletlenül, nem csak ön. Lehet, hogy ma valaki helyett kell dolgoznia, de ne haragudjon az illetőre ezért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A legtöbb figyelmet most az otthonával kapcsolatos dolgok igénylik. Ha lakásfelújításba kezdett, akkor számtalan olyan kérdést tesznek fel a szakemberek, amikre nem tud válaszolni. Igyekezzen tisztázni a megfelelő helyen mindent.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók sok új munkalehetőséget jeleznek önnek, nehéz lesz választani közülük. Ha nem érdekli egyik terület sem, akkor ne is kezdjen bele, folytassa azt a tevékenységet, amit kedvel. A közeljövőben lesz lehetősége tárgyalni a fizetésemelésről is.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön uralkodó bolygója a saját jegyében arra figyelmezteti önt, hogy sokkal többet kellene törődnie családjának idősebb tagjaival. Vegye ezt inkább büszkeségnek, mint tehernek. Sokan bíznak az értékítéletében, a tanácsaiban!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Három bolygó áll az ön jegyében. Ha ön még nemrég ismerkedett meg a párjával, akkor a bolygók arra intik, hogy adjon elég időt az ismerkedésre, ne rohanjon, és ne sürgesse a másikat.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Nyilas jegyéből érkezik a támadás. Valaki dirigálni próbál önnek, amit ugyancsak rossz néven vesz. Ha már nehezen viseli az állandó „útmutatásokat”, akkor egyszerűen vessen véget ennek a kapcsolatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: